Besøk av Nord-Norgeteamet!

Denne helgen har Nord-Norgeteamet vært innom, og med dem følger det både bakverk, andakt, musikk, quiz og åndelig felleskap. Vi har fått spist både cookies og boller, og drøst både til de korte og lange timer. Særlig Helene og Anita har stått for den nydelige maten, men også Joachim og Torbjørn har trådd til.
Vi har dessuten fått med oss de siste dagene av OL, og samtlige var strålende fornøyd med Norges innsats. Så inspirert ble enkelte at ei tok seg en skitur langt over midnatt, og flere tok seg en søndagstur på ski i strålende vær. Noen ble nok overrasket over at "søndagstur" ikke trenger å bety at turen foregår i en rolig og bedagelig tempo, men heller betyr ganske enkelt "treningstur på søndag". Særlig Kingdomino og Dominion ble flittig spilt i helgen, og stemningen ble til å ta og føle på da man på et tidspunkt var uenig om reglene, men det gikk heldigvis bra! Uflaks i spill, men heldig og lykkelig i felleskapet på Soltun!


Her kommer litt diverse bilder fra helga:
















På lørdagsmøtet fikk vi høre om Israels vandring gjennom ørkenen, om deres opprør imot Gud. Vi må også huske at dette også gjelder troende idag:
«Men ta dere i vare, så ikke deres hjerte tynges av rus og svir og timelige bekymringer, så den dagen skulle komme uventet over dere»Lukas 21:34.
Dette er harde ord, men Jesus gir oss også et løfte:
«Og Guds fred, som overgår all forstand, skal bevare deres hjerter og deres tanker i Kristus Jesus.»
Filipperne 4:7.
Takk for en fin helg med Soltun-Gjengen og Nordnorgeteamet.


Mvh Håkon Ruud Kringstad

Kommentarer

Populære innlegg